Saturday, April 09, 2011

Herry Dan Orang Sendiri - Lu Langsi Lu Mati [OST Kongsi]

Sebuah lagi filem komedi lakonan Shaheizy Sam.


Sinopsis :

KONGSI merupakan sebuah filem aksi komedi mengisahkan penyiasatan ASP Sharif (Fizo Omar) terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di Kuala Lumpur. Kumpulan kongsi gelap yang terdiri dari pelbagai bangsa ini menjadi huru hara dengan kehadiran seorang pembunuh upahan bernama Tumulak (Shaheizy Sam) yang terpaksa melakukan pembunuhan untuk menebus hutangnya.

Pelbagai peristiwa dan aksi yang mencuit hati berlaku disebabkan perbuatan Tumulak dalam usahanya menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap tersebut. Penyiasatan ASP Sharif dan Detektif Maya (Norliana Samsudin) dilakukan tanpa mengetahui siapa pembunuhnya dan sukar untuk mendapatkan maklumat kerana Tumulak licik dan bergerak sendirian.

Namun, segala ancaman yang dilakukan oleh Tumulak adalah didalangi oleh Kimpedu (Zul Handyblack). Kimpedu mengupah Tumulak untuk menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap kerana keinginannya untuk menakluki kawasan di Kuala Lumpur. Dalam masa yang sama, Tumulak juga mempunyai dendam peribadi terhadap ASP Sharif.

ASP Sharif juga diugut apabila anak dan isterinya diculik tetapi ianya tidak mematahkan semangat ASP Sharif dalam menjalankan tugasnya. Apa kesudahannya? Dapatkah Tumulak di tangkap? Sama-sama nantikan KONGSI dipawagam berdekatan anda…Lu Langsi Lu Mati.

Trailler :Layaaaannnnnnn..........

Herry Dan Orang Sendiri - Lu Langsi Lu Mati [OST Kongsi]
Klik Untuk Download MP3 (klik kanan dan open in new tab)Lirik :

Lu Langsi Lu Mati x8

Siapakah Aku Kau Gua Lu
Kata Hati Siapa Bak Besi Berani
Ikutkan Nafsu Lu yang Melulu
Lupa Diri Lu Juga Akan Mati

Lu Langsi Lu Mati x8

Hembuskan Nafas Mu
Itu Bukan Milik Mu
Bukan Milik Mu
Lupakan Bila Kau di Sana
Kau Akan Dipalu
Akan Dipalu

Ingatlah
Insaflah
Manusia
http://kukongsilamanku.blogspot.com/2011/04/herry-dan-orang-sendiri-lu-langsi-lu.html
Tiada Gunanya
Tiada Ertinya
Bersengketa

Lu Langsi Lu Mati x8

KREDIT

0 komen korang:

Post a Comment

 
Powered by Blogger